19 Kasım 2007 Pazartesi

Diş Taraması

Türk Diş Hekimliği Haftası nedeniyle okulumuzda bu hafta diş sağlığı ve bakımı üzerinde duruluyor. Ayrıca bu haftanın diğer bir konusu da meslek dalları ve çalışanları.5 yaş grubumuzdaki Onur'un annesi Hülya Hanım okulumuzu ziyaret ederek mesleği hakkında çocuklarımıza bilgi verdi. Diş hekiminin görevlerini anlattı ve kullandığı bazı aletleri çocuklarımıza tanıttı.

Hülya hanım ayrıca dişlerimizi korumanın yolları ve önemi hakkında da çocuklarımızı bilgilendirdi.

Posted by Picasa

4 yorum:

Bocuruk dedi ki...

Öncelikle Hülya Hanıma sonra da sizlere çok teşekkürler. İrem'e diş fırçalatma konusundaki başarısızlığım bu akşam "anne doktor dişlerime güzel ama iyi fırçalanmamış dedi" diye anlattığında bitti sanırım:) Bundan sonra diş fırçalatma konusunda zorluk çektiğimde İrem'e doktor teyzesinin söylediğini hatırlatacağım.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Çocukça' da bulunan ve en değerli varlıklarımız, çocuklarımızın eğitiminde büyük payları olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.Sevgilerle.

Çocukça Çocuk Evi dedi ki...

Sevgili Elvan Hanım, her konuda olduğu gibi bloğumuz konusunda gösterdiğğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. Diş kontrolü gerçekten dişlerini fırçalamak konusunda biraz tembellik eden:)tüm çocuklarımız için iyi oldu. bu taktiği tüm annelere de tavsiye edebiliriz. sevgiler...

Çocukça Çocuk Evi dedi ki...

Sevgili Nilgün Hanım, ilginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle...