8 Mart 2009 Pazar

HAPPY BIRTHDAY SENA AND EMRE:)))

6 mart cuma günü okulumuzda 4 yaş grubundan Sena ve Emre'nin doğum günlerini keyifli bir partiyle kutladık.


Posted by Picasa

Birlikte dans ettik, oyunlar oynadık. pastadaki mumlar üflendikten sonra heyecanla hediyeler açıldı ve çukulatalı nefis pastalar afiyetle yendi.
Emre ve Sena'ya sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyoruz.
Posted by Picasa

SU KİRLİLİĞİ

Yeşil Kutu projesi 'nde yer alan "su kirliliği" çalışmasının bir bölümü 5 ve 6 yaş gruplarıyla gerçekleştirildi. Daha önce su nasıl kirlenir? su kirliliğini nasıl Önleriz? ve su kirliliğinin olumsuz etkileri üzerinde çalışan çocuklarımız ; evlerde lavaboya dökülen yağ vb. atıkların, fabrikalardan boşaltılan kimyevi maddelerin, etrafa çöpleri atan bilinçsiz insanların suyu nasıl kirlettiğini bu çalışmayla görmüş oldular. Proje kapsamında bu kirli suyun canlıların yaşamı üzerindeki olumsuz etkilerini ise "bitki sulama( kirli ve temiz su ile)deneyi" ile izleyecekler.
Posted by Picasa

3 VE 4 YAŞ OYUN OYNUYOR:)

Posted by Picasa

PARKTA OYUN SAATİ


Hava sıcaklıklarının biraz artması oyun saatimizi kısa süreli de olsa parka taşımamızı sağladı. Parkta kaydık, sallandık, kumdan kaleler,pastalar yaptık; çoook eğlendik:)
Posted by Picasa

WE'RE SLEEPING.....

Posted by Picasa

TEMİZ DÜNYA MUTLU GELECEK

Posted by Picasa

DİŞ PARTİSİ


İlkokula hazırlanan 6 yaş günden güne büyüyor ve bu değişim fiziksel olarak da gözleniyor. 6 yaşa grubu bu özel "diş partisi"nde düşen süt dişlerine hoşçakal dediler:)
Posted by Picasa

BİZ ÇOCUKÇAYIZ:)

Posted by Picasa

KARELER.....

Posted by Picasa

SANAT SANAT İÇİNDİR:)

Okulumuzda yaptığımız sanat etkinliklerinde oldukça özgün:) ürünler oluşturmaya tüm yaş gruplarımızda devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda özgürce kendimizi ortaya koyuyor, herkesçe beğenilme ve anlaşılma kaygısından uzak " sanat sanat içindir" diyoruz:))
Posted by Picasa

CELO-CHILDREN)))

Posted by Picasa

ÇEVRECİ ÇOCUKÇA


Geri Dönüşüm projemiz çerçevesinde okulumuzda biriktirdiğimiz ve siz velilerimizden gelen atıkları 6 yaş grubumuzla "atık toplama kutusu" na attık.
Posted by Picasa